Ανοιχτό κάλεσμα προς τους φοιτητές για συντονισμο

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις καλούνε κάθε φοιτητή ή οργανωμένη συλλογικότητα σε ανοιχτό μάζεμα, για να διερευνηθούν τρόποι κοινής δράσης για το ζήτημα των εισητηρίων του ΟΑΣΘ
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΓΕΝΡΑΡΗ 18.00 ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ






παρακάτω το κείμενο-κάλεσμα:
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
για τη δημιουργία
«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ»
Ο ΟΑΣΘ με πρόσφατη απόφασή του, και τη συνυπογραφή της κυβέρνησης, προχώρησε σε αύξηση των εισητηρίων. Σε καιρό μνημονίου, με τις συνεχόμενες περικοπές μισθών και εισοδημάτων, οι αυξήσεις και στις μετακινήσεις επιβαρύνουν κατά πολύ το καθημερινό πορτοφόλι.
Άλλωστε οι συγκοινωνίες προκύπτουν σαν ανάγκη των πολιτών για μετακίνηση, των εργαζομένων για να πάνε στις δουλειές τους, των φοιτητών στις σχολές τους και πάει λέγοντας... Οι συγκοινωνίες είναι ένα κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελούν εμπόρευμα!
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις καλούν ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές  και συλλογικότητες σε ένα ανοιχτό μάζεμα για τη δημιουργία πρωτοβουλίας. Να συντονίσουμε τη δράση μας μαζί με τους “επιβάτες Θεσσαλονίκης”και να μαζικοποιήσουμε τον αγώνα μας ενάντια στο νέο αυτό χαράτσι!
Νέες τιμές εισιτηρίων από 0,60 στα 0,80 ευρω (το μειωμένο από 0,30 στα 0,40) χωρίς μετεπιβίβαση. Για μία μετεπιβίβαση και μάλιστα προς μία κατεύθυνση το εισιτήριο θα έχει 0,90 ευρώ (το μειωμένο 0,50)
- Όχι στις αυξήσεις των εισιτηρίων
-Δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους φοιτητές, μαθητές, άνεργους, συνταξιούχους και όλες τις ευπαθείς ομάδες
πέμπτη 20/1 ώρα: 18:00, στο πολυτεχνείο
-αγωνιστικές κινήσεις-