Ενημέρωση από τις συναντήσεις των ομάδων

Η κινηματογραφική ομάδα, θα συναντηθεί την Παρασκευή 25/1 στις 20:00, για να διαμορφώσει την πρόταση για το πρόγραμμα των προβολών του Φλεβάρη. Την επόμενη Πέμπτη (24/1), θα προβληθεί "η πόλη του θεού", με θέμα τις φαβέλες της Βραζιλίας.

Η μουσική ομάδα, πραγματοποίησε την πρώτη της συζήτηση με θέμα τη μουσική διασκέδαση στο σήμερα. Αποφασίστηκε η διοργάνωση κύκλου συζητήσεων με θέμα "ο στίχος στη μουσική", με πρώτο κύκλο την Παρασκευή 25/1: "ο στίχος στο ελληνικό ροκ". Προτάθηκε η δημιουργία μουσικού σχήματος, με κινηματική αναφορά. Άρχισαν να δημιουργούνται playlist για τη μουσική του στεκιού.

Η ομάδα βιβλίου, συνεδρίασε για δεύτερη φορά την Τετάρτη 17/1.  Συζητήθηκε ο χαρακτήρας της ομάδας, καθώς και το ζήτημα της ανεργίας που αποτελεί την κεντρική εκδήλωση για το μήνα Γενάρη. Προτάθηκε η δημιουργία σελίδας στο blog. Σύντομα θα δημιουργηθεί  ο ανανεωμένος κατάλογος της δανειστικής βιβλιοθήκης. Επόμενη συνάντηση της ομάδας βιβλίου την Παρασκευή 25/1.


Η διαχειριστική ομάδα, συνεδρίασε την Παρασκευή 19/1. Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής λειτουργίας, καθώς και ο συντονισμός και η ενίσχυση των ομάδων. Στην επόμενη συνάντηση το Σάββατο 26/1, θα συγκεντρωθούν προτάσεις για να αποφασιστεί το πρόγραμμα Φλεβάρη, όπως επίσης και οι προτάσεις για τη διακόσμηση.